Sommarkvällar i maj

Sommarkvällar alltså. Vi har verkligen tagit vara på kvällarna efter att Jim slutat jobbet och det har blivit flera promenader till stranden. Vi har dessutom sedan en tid tillbaka en ny syskon vag. Så nöjda med den! Hade inte så stora förhoppningar men den har verkligen visat sig vara så otroligt bra, smidig, stabil och lättkörd! Priset på den är dessutom väldigt bra. Skall försöka skriva ihop lite tankar kring den i ett separat inlägg

Annars knallar dagarna och veckorna på. Jag och Carro har spelat in alla avsnitt nu inför första säsongen av vår podd Allt vi måste tala om. Nu återstår klippas och annat inför att vi äntligen om lite drygt två veckor släpper första avsnittet.

I lördags fotade jag även mitt första bröllop för i sommar. Magi och lycka i hela kroppen. Ser så fram emot sommarens alla bröllop. Att fotografera bröllop är verkligen något alldeles speciellt. Det kräver väldigt mycket av en som fotograf och i många fall rör det sig om en heldag med fotografering och allt från detaljbilder, porträtt, mingel, vigsel osv skall man fånga. Ändå så oslagbart att få dokumentera en sådan stor dag. Känner mig så tacksam att få göra det!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments