Stekta risnudlar med ingefära och sesam

Busenkel snabb vardagsmat. Stek massa grönsaker, jag hade broccoli, lök, vitkål och stekte även några ägg som jag delade i små bitar. Koka sedan upp vatten och lägg i risnudlarna. Låt dem rinna av då dom blivit mjuka och blanda sedan ihop allting i stekpannan.

Blanda i en liten skål sesamolja, sojasås, vitlök, ingefära och lite honung. Häll såsen över maten och tillsätt vid behov lite kokosolja. Stek snabbt och häll i en fin skål. Jag toppade det med vårlök, lite salt och peppar. Ät. Galet gott.

Har ni några bra och snabba vardagsrecept? Tipsa gärna. Mitt mål är att göra en ny maträtt varje vecka för att få in lite ny variation och utmana mig själv i matlagningen. Denna vecka skall det bli linsbiffar. Vill ni ha receptet? Det verkade busenkelt det med.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments