Stridspartner, kaffe, solstrålar och tacksamhet

Efter vi ätit frukost i morse så hoppade jag i bilen, lade på en intressant podd och körde mot Nykarleby. Nykarleby av alla ställen men ja, vi försöker mötas halvvägs med Carro och då passar det fint att ses där. Idag satt vi oss ner på bibban där, gick igenom saker kring utbildningen vi båda går, ventilerade tankar och funderingar och planerade lite kring andra projekt.

Vi fick som en av deluppgifterna efter förra veckan att hitta en stridspartner. Någon man kan dela funderingar som rör företagandet med, bli peppad av och ja, helt enkelt någon som förstår och som kan hjälpa en hålla de mål man satt upp och pusha i rätt riktning. Carro är min stridspartner och det känns som vi kommer kunna peppa varandra, göra många spännande samarbeten och verkligen hjälpa varandra framåt.

Efter en stund på bibban blev det lunch och mer prat. Två koppar kaffe på det, solen som kikade fram och jag kände mig så glad när jag körde från Nykarleby mot dagens Hemma-hos fotografering i Pensala. Två timmar hemma hos Maria, Mikael och deras lilla dotter och hem åkte jag med minneskortet fyllt av magiska bilder. Än en gång. Finns inget finare, mer kärleksfullt och bara tryggt än bilderna man får från en sådan fotografering. Blir alldeles varm i hjärtat och berörd att få föreviga sådana stunder. Helt vardagliga men ack så magiska ögonblick.

Kom sedan hem till Maxmo igen och fick krama om flickorna och speciellt den lilla som hade hunnit sakna mamma lite extra mycket. När flickorna sedan somnat kom min käre vän Hannah på kvällste efter sin träning och ja, en alldeles perfekt dag som jag är tacksam över. Vänner, fotografering, familjen och solen som tittade fram. Dessutom lyckan att känna sig pigg igen efter flera förkylda dagar hemma.

Vill påminna dig som läser att varje kväll gå igenom vad du är tacksam för just nu (om du inte redan gör det). Bästa sättet att avsluta dagen på. Jag brukar alltid tänka på vad jag är tacksam över och vad jag ser fram emot i morgon. Det lämnar en positiv känsla i kroppen och det hjälper mig mycket i att på något sätt summera dagen som varit och vara så öppen inför nästa dag som jag kan. Har ni några liknande rutiner ni gör varje morgon eller kväll?

 

 

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments