Tapetsering & poddplanering

Igår kom Carro till Maxmo för att tapetsera och planera inför säsong två av vår podd. Det var för någon månad sedan som hon frågade om vi inte villa ha någon vägg tapetserad då hon skulle göra ett samarbete med Aveo och såklart hoppade vi på den förfrågan och nu var det äntlignen dags att sätta upp tapeten. Ni kommer inom kort få se en film som jag filmade under gårdagen och dumildetid så fint det blev. Skall visa före och efter bild när vi fixat lite här i vardagsrummet men super alltså, sååå nöjda med tapeten och Carros jobb!

När vi nattat flickorna satte jag och Carro oss i vårt kök, hällde upp mer kaffe, tog fram en glass och började planerandet inför säsong två av vår podd som kommer komma i höst och vinter. Vi har redan spelat in två avsnitt men de andra skall vi börja spela in nu i augusti, det skall bli så kul och jag har verkligen hunnit sakna att spela in poddavsnitt. Upplägget vi kom fram till ser så otroligt bra ut, många viktiga ämnen vi kommer ta upp även i andra säsongen.

Ni anar inte hur tacksamma vi är för alla lyssnare och utan er så skulle vi inte satsa så mycket som vi gör och lägga ner så mycket tid som vi faktiskt gör. All er respons och feedback gör oss så glada och peppade på att spela in fler och satsa ännu mer på podden! Tusen Tack!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments