Tjugo mål just nu

Detta är faktiskt aningen skrämmande att skriva ut här i bloggen, vet inte varför? Kanske för att det ändå är rätt personligt att blotta de mål man har. Jag är ju en listälskande tjej och att sätta mål ner till pappers har alltid varit min grej. Ända sedan jag var liten så har jag lagat ”drömkartor” där vi klistrat och limmat in både drömmar och mål för framtiden och nästan skrämmande så mycket som går i uppfyllelse eller när jag ser tillbaka på mina både mållistor och drömkartor så har jag det mesta av vad jag en gång drömde om, nästan på en detaljerad nivå! Så nu kör vi lite mål, för en mjukstart tänkte jag att vi börjar med tjugo av de viktigaste målen jag har just nu. Vad har ni för mål, dela gärna med er!

– Sova hela nätter hela familjen

– Krama och pussa Jim tio gånger varje dag

– Gå ut och äta på tumis med Jim utan att behöva stressa hem (detta kommer ske nästa vecka då mommo och fammo skall vara med flickorna och för första gången natta dem båda)

– Spendera tumistid med båda flickorna varje vecka

– Stänga av datorn och sätta telefonen bort senast kl 21 på kvällarna och bara umgås med Jim före vi går och sova

– Åka på minisemester till Umeå med familjen

– Fotografera ett bröllop utomlands och ta med familjen

– Gifta mig med Jim i augusti 2019!!!!!!! <3<3<3

– Ta mig själv tiden att prioritera motion några kvällar i veckan

– Spela in, klippa och publicera andra säsongen av min och Carros podd Allt vi måste tala om

– Laga två nya maträtter varje vecka

– Springa tio km och känna mig stark

– Låta håret växa och bli långt

– Ta mig tiden att Yoga tre gånger i veckan (behöver inte vara långa pass men redan några minuter gör underverk)

– Köpa ett Sigma art 50mm objektiv

– Doula och fotografera min första förlossning

– Bli egenföretagare på heltid

– Överraska Jim med en weekendresa

– Åka till Kreta med familjen på bröllopsresa (där friade Jim för snart fyra år sedan<3)

– Ha en egen ljus fotostudio med stora fönster och möjlighet att fotografera familjer, nyfödda, barn, produkter o.s.v. Och även ett ställe att kunna jobba på och träffa brudpar inför deras stora dag.

Det var tjugo mål som jag har just nu. Listan kunde fyllas på med minst åttio till men vi börjar med dessa. Om du har en egen blogg, gör gärna ett inlägg med dina mål och kommentera här nedan. Älskar att läsa andras mål och man blir så peppad av det och får också själv ny inspiration!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments