Tre år

23.7 – För tre år sedan blev jag mamma och vi fick för första gången träffa vår dotter Alma. Idag fyller hon tre år och jag kan inte förstå hur tiden går så fort! Samtidigt känns det ju som hon alltid funnits i våra liv! <3

Att bli mamma var nog det mest omtumlande jag varit med om. Det finaste livet visat mig och kärlek fick en helt ny dimension! Den där eftermiddagen för tre år sedan, efter en lång och utdragen förlossning så var hon äntligen här, låg där på mitt bröst och bara var alldeles perfekt. Hon kollade på mig med sina stora mörka ögon och jag bara visste att nu kommer livet aldrig mer bli sig likt. Magi! <3

Mycket har hunnit hända på tre år, vi har upplevt så mycket tillsammans och jag har vuxit in i rollen som mamma till mina flickor. Det är så häftigt, hela denna resa med att bli förälder och få följa hur livets väg för en framåt tillsammans är allt jag någonsin önskat. Grattis på din treårsdag vår ÄLSKADE Alma Ida Elvira! <3

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments