Två dagar på språng & dagens tacksamhet

Vilka dagar det varit. Både igår och idag har vi knappt varit hemma. Bara landat emellan och till kvällen. Roligt men samtidigt alltid mycket som blir ogjort hemma och som sedan måste göras men som tur överväger allt det positiva. Igår Vari jag och flickorna till Vörå för att umgås med Sandra och lillen och efter lunch och kaffe hos dem så var det första gången till dagklubben som gällde. Alma skall börja dagklubb två gånger i veckan är tanken, om hon tycker det är roligt och det känns rätt, vi tar det lite som det kommer och ser vart efter. Men första dagen fick toppen betyg så ni får vi se nästa gång hur det blir men tror detta kommer bli så himla bra. Direkt då Jim kom hem igår så hoppade jag i bilen och styrde kosan mot Vasa. Där väntade en fotografering vid Loftet och i samarbete med Aveo. Mer kommer ni nog få veta närmare jul men så bra blev det. Fick riktigt julfiilis.

Idag var det Malax som gällde och en dag tillsammans med Hannah, Tim och Kira. Precis en sådan dag som vi behövde idag. Barnen lekte så bra, jag var trött och efter lunchen när dom mindre sov så råkade jag till och med slumra till på soffan. Det mina vänner, det är något som inte händer ofta. Att ha vänner som Hannah, så tacksam så jag grät en skvätt i bilen hem från Malax. Livet hörni. Insåg också efter min trötta stund idag att nu måste jag verkligen ta itu med att sätta upp lite ramar för mig själv kring jobbandet under kvällar/nätter. Har nog inte alls varit bra på det och inser nu att det inte är hållbart i längden att sitta uppe och jobba med bilder framför datorn till över midnatt. Skall under veckoslutet lägga upp en plan som känns både bra och lite snällare mot mig själv och som inkluderar lite mer sömn nu när vi äntligen sover bättre och i regel ändå hela nätter här hemma.

Efter middag hemma så hoppade hela familjen i bilen än en gång (galet mycket bilåkas de senaste dagarna) och det blev födelsedagskalas i Vörå. Bästa avslutet på en underbar dag. Ikväll har vi hunnit planera med Carro inför lördagens poddinspelning och nu skall jag njuta av tända ljus, kvällsmål och att bara hinna prata en stund med min älskade fästman (tänk om ett år får jag säga MAN <3)

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments