Vändagstankar

Ville bara snabbt kika in här på bloggen och skriva en vändagshälsning. Min tanke var att laga ett inlägg fyllt av bilder på människor som betyder mycket för mig men när jag skulle göra det insåg jag ju att alla bilderna ligger hemma på hårddisken i Maxmo. Vi kom nämligen idag till Ekenäs och skall spendera veckoslutet med familjen här. Så skönt att äntligen få ses och det var en tid sedan vi var här nere, början av oktober om jag ej minns fel.

Vår vändag har spenderats i bilen och resan ner till Ekenäs gick verkligen bra. Många timmar i bilen men flickorna orkade över förväntan och båda somnade också en stund. I morgon på morognen väntar webinar med GROW gänget på morgonen och inser hur smidigt det är när det är online, går lika bra att delta i utbildningstillfällen som dessa oberoende var man befinner sig.

Jag tycker det är fint med dagar som denna för det kan få en att stanna upp lite extra och uppskatta alla viktiga människor man har runt omkring sig. Jag är så tacksam över alla människor. Vad vore livet utan vänskap och kärlek? Inget! Och vet ni, jo idag är det bara 170 dagar vill jag är mer än bara Jims fästmö. Inser att bröllopsgrejer kommer säkert det bli mycket av i vår och inser också det kan bli tjatigt men det tänker jag inte bry mig om. Lyckan i att planera, se fram emot och ha något att vänta på är bland det finaste som finns.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments