Vänskap

Jag bara älskar denna bild från gårdagens vandring vid Norrvalla. Bilden får mig att känna frihet, nyfikenhet, lugn och mod. Vår lilla stora Thea som blir två år i mitten av maj.

Idag har jag än en gång insett värdet i vänskap. Jag kan ofta golvas av den kärlek jag har runt omkring mig i mitt liv. Min familj och mina vänner. Ikväll var en sådan kväll då jag körde hem sent efter en lång dag med fotografering och möten, diskussioner och funderingar. Jim har ledigt två dagar såhär passligt efter påsken och jag har hunnit få mycket gjort och även laddat batterierna ikväll med att sitta ner i flera timmar och prata med min kära vän Hannah. Våra stunder och diskussioner, insikter och livets alla upp och nedgångar. Allt kan jag dela med henne och vi förstår varandra utan att man ens behöver förklara eller ibland då det inte går att själv hitta ord så kan den andra hjälpa till och bättre få fram vad man tänkt på. Det är magiskt om ni frågar mig.

Det är just vänskap som jag tänkt extra mycket på sista tiden och just känslan av att vad har jag gjort för att ha alla dessa fantastiska människor runt mig? Att ha vänner som är en så nära och att man kan betyda så mycket för varandra och oberoende om man ses varannan dag eller en gång i månaden så är det stödet och den tryggheten så otroligt fin. Jag har också insett under planerandet av vårt  bröllop och när vi skulle bestämma vem vi skulle bjuda att jag har vänner från så olika skeden av mitt liv och det gör mig så glad.

Vänskap har alltid varit otroligt viktigt för mig men här och nu så är det nog viktigare än någonsin. I vårt samhälle var mycket handlar om prestation, stress, yta och utveckling så är det äkta relationer vi behöver tror jag. Att se våra nära, vara närvarande och verkligen finnas där. Lyssna och bolla funderingar, tankar och insikter. Ärligt sagt så kan jag inte ens tänka mig hur de senaste åren skulle varit utan just mina vänner och alla de nya vännerna jag fått sedan jag blev mamma. Livets vägar som korsar sig och knyter starka band. Lycka!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments