Vår syskonvagn – Petit Chérie Excellence Double

Vi har fått så många kommentarer kring vår vagn och alla av dem positiva. Jag älskar vår vagn, verkligen! Vi hade ju en Emmaljunga dubbel viking från att Thea föddes tills vi sålde den i vintras. Äskade även den (om man nu ens kan älska en vagn haha) men det var en period då Alma inte alls ville sitta i vagnen, hon slutade sova på dagarna och ja, vagnen tog för mycket utrymme i vår tambur då vi ändå var tvungna att ha en enkelvagn för att kunna använda de gånger som bara en av barnen behövde sitta eller Thea sova. Så vi sålde den och vi sålde även vår ÄLSKADE (mycket kärleksförklaringar till vagnar nu men jag är vagngalen haha) Brio Smile till våra vänner som snart skall få sitt första barn.

Det råkade sig så galet bra mitt i alla vagnsäljarsvängar att Carros vän skulle sälja en syskonvagn, en Petit Chérie Excellence Double. Jag hade läst så mycket bra om den och även om både jag och Jim varit tveksamma innan till just syskonvagnar där barnen sitter på längden och inte på bredden brevid varandra så kändes denna bara som så otroligt bra då man lätt kan växla mellan att ha den som syskonvagn och som enkelvagn. Och väldigt snabbt insåg vi att denna vagn var alldeles perfekt för oss. Den känns verkligen som bra kvalité även om priset på den inte ens går att jämföras med de flesta syskonvagnarna som t.ex. just Emmaljungas.

Den är smidig att använda både i stan och på landet. Lätt att styra och till och med med båda barnen i vagnen så kär den hur bra som helst på mindre vägar och stigar. Vi har alltid Thea att sitta längre fram så vikten fördelas bättre och då är det verkligen inga problem att till och med styra vagnen på bättre vägar med en hand.

Sittdelarna går smidigt att göras om till liggdelar vilket jag tycker är toppen så behöver man inte så många olika delar som tar plats hemma. Och man kan ha sittdelarna både så att barnen tittar framåt och mot en själv, det finns oändligt med möjligheter hur man har dem och det går till och med att ha båda i liggläge samtidigt. Nu sover ju inte Alma mer på dagarna men skulle hon göra det hade detta varit så smidigt.

Så jag rekommenderar verkligen denna vagn! Behöver man en smidig, lätt och stabil vagn som går att användas som både syskon och enkelvagn och man vill ej heller sätta tusenlappar på en vagn, då är det denna ni skall spana in!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments