Vardagskaos fyllt med lycka

Idag har det varit en alldeles perfekt dag, om man nu kan säga så. Vi hade en bra natt och det gör så otroligt mycket. Jag känner att det kanske börjar vända och känner att nu har vi kämpat på så bra och jag känner också att mina känslor börjat hållas mer i balans när det kommer till amningsavslutet. Så skönt och jag känner mig så lättad på något vis.

Nåja, dagen blev ju så mycket bättre när en av mina närmaste vänner Hannah (kolla in hennes och hennes mammas blogg HÄR ) med familjrullade med bilen in på vår gård före lunch. Grillad sommarmat ute i skuggan, Minstingarna som somnade passligt efter maten och badtunnan som stod och väntade. Kaffe och glass på det och barn som var rätt så lugna och lekte bra tillsammans, som Jim sade, ”Blir nog inte så mycket bättre än såhär just nu!” Så sant. Livet, är så tacksam!

Igår kom jag med iden till Hannah att vi kunde ju passa på att fota lite nya familjebilder på dem då det var så länge sedan sist. Sagt och gjort, före vi åt lunch så försökte vi få till lite bilder men barnen ville inte riktigt som oss vuxna och ja, ni ser på bilderna. Men när jag sedan laddade in bilderna från vår korts fotosession ikväll så blev jag berörd. Det är just detta jag vill fånga, stunden, känslorna, glimten i ögat och de små ögonblicken! Såklart är det härligt med bilder där alla ser in i kameran och ler men lika viktiga är dessa bilder, ögonblicken emellan, då det händer. Vardagskaos kallar man kanske det men i dessa bilder kallar jag det lycka! ren och skär LYCKA! <3

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments