Vattenlek och sommarutflykt

– Inlägget är i samarbete med Jollyroom.fi

Uv-kläder, något jag inte hade en tanke på att det ens fanns fören jag fick barn. När jag själv var liten minns jag bara att mamma alltid hade tunna bomullskläder som jag fick dra på mig på stranden eller hemma på gården då vi var ute i solen för att inte jag skulle bränna mig. Det var just det jag också hade på Alma i början men märkte ju rätt så snabbt att de blev våta av vattenlekar och då köpte vi hennes första uv-kläder. Vi var i Umeå på semester faktiskt och gick in på första bästa butik och köpte.

Förra veckan skrev jag ett inlägg om massa fina saker från Jollyroom och i samma paket fick flickorna även hem varsin uv-dräkt och en uv-hatt. Flickornas fina uv-kläder kommer från Petit Chéries kollektion Atelier och de har förutom uv-kläder också utekläder , ryggväskor och simkläder.

Alma som älskar både lila och rosa fick vara med och välja vilken hon ville ha och det fick bli denna rosa uv-dräkt med fågelmönster och fina detaljer vid axlarna. Till dräkten fick hon den rosa tillhörande hatten.

Thea fick en marinblå uv-dräkt med ananasmönster och en marinblå hatt till.

Uv-dräkterna är så smidiga att klä på och även att klä av trots att dom är våta. Materialet känns så lätt och skönt och dom blir inte alls kalla på samma sätt fast som är i vattnet eller leker med vatten på gården. Hattarna gillar jag verkligen då de ger så bra skydd, speciellt om man är ute då solen lyser mitt på dagen. För det är ju svårt att hålla dem i skuggan alltid och trots att jag försöker att vi håller oss i skuggan eller inomhus mitt på dagen om det är gassande sol så blir det ju inte alltid så och då är dessa dräkter och hattar så extra bra. Jag gillar också att armar och ben får så bra skydd och att hatten skyddat nacken så bra! Petit Chérie Atelier uv-kläderna har en solskyddsfaktor på hela 50+ och dragkedjan sitter smidigt på ryggen.

Här om dagen då vi var på utflykt till Kimo Bruk så fick även uv-kläderna följa med då vi var påväg och simma efteråt. Vi insåg än en gång att med små barn krävs inte så mycket för en lyckad dag med program. För tillfället föredrar jag just utflykter som denna. Lugna ställen, picknick och att få vara tillsammans. Så tips, bor ni i Österbotten och vill åka på utflykt någon dag.

Såg dessutom att dom har bra rea på just Petit Chérie Atelier . Färkerna på hel den kollektionen tilltalar verkligen mig och jag gillar de fina pastelliga och på något sätt mjuka nyanser men ändå så färggranna och glada. Skulle vara roligt att prova deras utekläder då jag tycker kvalitén på uv-kläderna känns så bra! Någon av er som haft utekläder från Petit Cheries kollektion Atelier och vad tyckte ni?

Följ
Meddela om
guest
2 Comments
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
amandaparkkinen
2 år sedan

Härliga bilder!

rebeckahagert
2 år sedan

Men TACk! ? kram