Veckan som väntar

Klockan har nästan hunnit så midnatt så tänkte jag skulle skriva ner lite kring veckan som väntar. Jag älskar bilden på vår lilla bestämda och humoristiska tjej för övrigt. Hennes bestämda steg ger mig ny energi att ta med in i denna veckan som väntar. Sitter här med en känslostorm inombords efter de senaste dagarna men speciellt efter idag. Jag har nämligen provat min brudklänning som varit hos sömmerskan och det är en så overklig känsla. Jag kan inte greppa i hur det känns. Bara att se bilden då jag har den på mig får min mage att uppleva fyrverkerier och jag längtar som en tok efter vår dag. Samtidigt som jag ser fram emot allt som har med planeringen att göra och pyssel som skall fixas inför dagen. Denna resa, för det är verkligen en resa av känslor, förväntan och kärlek.

Men tillbaka till veckan. Vad väntar?

Min mamma flyttar till Vörå och det känns så overkligt det med, lyckan att vi kommer ha mommo närmare. Åmtinstone några fotograferingar skall ajg hinna med också och redigera klart bilderna och filmerna vi tog förra veckan med Carro och Robert för Built by Nordberg.

En tumiskväll med Jim väntar också och vi skall umgås med våra vänner. Det har verkligen varit lyx för i lördags var det första gången som flickornas farbror och hans flickvän var barnvakter och nattade båda flickorna och allt gick så otroligt bra. Det har varit väldigt få kvällar på tumis för mig och Jim en lång tid så det känns väldigt fint att få några små stunder att göra något tillsammans som par också.

Utöver allt detta så väntar några vanliga hemmadagar och träningspass. Har även tänkt försöka komma ut på länk eftersom jag just anmälde mig och fem vänner till Nicerun som är i Vasa 4.6. Så glad att jag fick med mig team Rebecka Hägert Photography och nu skall vi bara se hur t-skjortorna blir som jag beställt med logon på.

Ser också fram emot en påsk utan desto mer planer. Memma med grädde, god mat och tid med familjen. Nu skall jag dock stänga datorn och krypa i säng och hoppas på en natt med mycket sömn för hela familjen.

Vet ni vad det sista jag gör alla kvällar före jag skall sova? Jag har haft lite olika saker jag fokuserat på men just nu tänker jag först på tre saker jag är tacksam över från dagen, tre saker jag lärt mig från dagen som varit och tre saker som jag vill känna/tänka på/göra i morgon. Sedan brukar jag ännu tänka på och känna den känsla jag vill vakna med. Testa, det är magiskt hur det kan fungera!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments