Veckan som varit

Livet här och nu. Vardagen rullar på och jag känner för första gången på länge en balans. ”Peppar peppar ta i trä” så sover vi rätt så bra här hemma nu, hösten har anlänt, jag har lite lugnare på jobbfronten (lugnare än i somras) och massa roliga projekt på gång. Nu är det inte många veckor kvar till min och Carros podd Allt vi måste tala om kör igång med säsong två. Vi har mycket gjort redan men ännu några avsnitt att spela in, bilder att ta och annat kring just poddens andra säsong.

Alma har börjat dagklubben två gånger i veckan. Hon stortrivs och jag känner mig så lycklig när jag ser hennes glädje av de där två timmarna hon får leka, äta mellis och pyssla. Eftersom kvällarna och nätterna går bättre så känns det som en enorm lättnad att nu kan vi äntligen göra saker på kvällarna ibland jag eller Jim utan att man har stress hem eller som jag ofta känt tidigare att jag inte kan slappna av för jag vet hurudant projekt nattningarna varit. Njuter här och nu av att rutinerna rullar på och ser fram emot hösten och vintern så otroligt mycket.

Skall ändå inte låtsas att stressen är borta eller att jag inte är trött för det är jag. Jag är dock medveten om vad som stressar mig och inser mer och mer hur jag måste strukturera upp alla mina tusen projekt för att det inte skall bli för mycket. Det är just en av mina svagheter att jag inte kan säga ner och tar gärna på mig elvahundrafemtion projekt och glömmer port att jag inte ens har någon arbetstid under dagarna och fortfarande måste sköta allt jobb på kvällar, nätter och veckoslut. Min energi har ändå varit rätt så bra under det gångna året som egenföretagare för jag vet att det är hårt jobb som leder en framåt och så är det nog för alla egenföretagare till att börja med. Som tur ÄLSKAR jag det jag jobbar med och att få lära känna nya människor och utvecklas och lära mig mer.

Men skall passa på att visa några bilder från förra fredagen då vi hade fruhippa för Carro . En vlogg från den dagen hittar ni på min YouTube kanal.

Finaste Carro! Tänk att få ha en vän som dig, så tacksam!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments