Veckans funderingar

Lite tankar inför veckan som redan börjat men för mig börjar den idag känns det som. Känner mig som människa igen och nu hoppas jag bara vi alla hålls friska och att energin skall återvända helt.

Idag jobbar jag hemifrån och flickorna är med sin mommo. Mail som skall svaras på, några offerter som skall skrivas och bilder som skall redigeras. I morgon skall väntar träff med Carro. Äntligen, behöver verkligen en peppande träff med henne. Planera och peppa varandra. I Även en fotografering väntar i morgon, ser så fram emot det.

Snön då. Milda makter så det har snöat men fint är det. Skulle vara en dröm att göra en lekfull familjefotografering ute i snön just nu. Så har du funderat på att boka en familjefotografering, gör det nu. (maila mig t.ex. på rebeckahagertphotography@outlook.com)

Ett rörigt inlägg men så har den senaste veckan känts. Har så svårt att fokusera när jag är förkyld och man känner hur energin bara suger musten ur en och egentligen skulle man bara vilja ligga under täcket i soffan, kolla på Netflix och dricka te. Stunder som de kan jag tänka tillbaka på tiden före barn och har lust att säga till mitt dåtida jag att NJUT, ta vara på att få bara vila. Nu vet jag också att så fungerar det inte. Minns hur irriterade jag blev när folk kommenterade att jag skulle vila före jag fick barn för att orka med sömnbrist sedan. Så fungerar det inte kan jag lova. Nätterna man spenderat med tårar i ögonen och förtvivlan av trötthet, då går det minsann inte att tänka tillbaka på en tid med sömn och få energi från det. Det fungerade inte för mig i alla fall. Bästa är att få säga, skriva och känna känslan, acceptera att den är där och sedan låta den finnas där för att försvinna. Inte fokusera på dem.

Det jag just skev kommer lite in på hur jag lärt mig att hantera min ångest och det har varit en stor upptäckt för mig, hur jag skall tänka. Vill ni jag delar med mig om mer tankar kring det?

Nu mellis och kaffepaus. Dagens två kaffestunder är min vardagslyx. Vad är er vardagslyx en helt vanlig tisdag?

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments