Vinn ett komplett makeupset från Dermosil

– Inlägget är i samarbete med Dermosil

Förutom vår huduvsponsor så har vi även en annan sponsor med i dagens poddavsnitt och det är Dermosil. Vi är så glada över detta samarbete och vi kan stolt presentera även en tävling i samarbete med just Dermosil i samband med dagens avsnitt. Hur ni deltar i tävlingen finner ni på vår Instagram (@alltvimåstetalaom).

I våras fick både jag och Carro hem produkter från Dermosil inför vår samarbete och efter att vi testat deras produkter så valde vi ut tre favoriter var och ni kan även höra i dagens avsnitt var vi tar upp våra favoritprodukter.

Av alla produkter så hade jag tre favoriter. Ni kan läsa om Carros favoriter på hennes blogg . Min första favorit var iDeal Lätt tonande Dagscème, en dagkräm som har lätt pigment och som ger både fukt gör huden jämnare. Jag använde i vardagen knappt något smink men denna dagskräm gör snabbt att man känner sig lite fräschare utan att det ser för fixat ut. Den går liksom inte att applicera på fel. Toppen för en icke sminkintresserad småbarnsmor som mig!

Min andra favorit var hör och häpna solpudret! På deras hemsida såg jag även att just solpudret är en av deras mest sålda produkter och jag förstår varför, det är dessutom helt parfymfritt. Jag som ofta undvikit just solpuder eftersom jag varit rädd att applicera det fel och att det skall bli för mycket. Med den tillhörande pudervippan är det dock hur enkelt som helst att applicera och speciellt nu före sommaren så gav det snabbt en fräsch känsla och för mig som inte sminkar mig så mycket kände jag mig lite extra festfin.

Min tredje favorit var enkel att välja, Moist Proof Ögonbrynsfärg. Denna produkt har jag använt dagligen sedan jag fick hem den.Tidigare har jag använt ögonbrynspenna men denna produkt var verkligen så mycket bättre enligt mig. Lätt att använda och resultatet blir så naturligt. Jag brukar först applicera färgen och forma brynen med penseln och sedan använda borsten för att jämna ut färgen och formen på ögonbrynen.

Dessa tre favoriter har dessutom beviljats Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol vilket innebär att även de som har en mer känslig hy kan använda produkterna.

I dagens poddavsnitt ”En ny relation, mer än tio förändrade” så berättar vi om tävlingen vi har på instagram just nu i samarbete med Dermosil. En av våra lyssnare har nämligen chansen att vinna ett helt makeupset!

Vinnaren får ett komplett kit som hon kan sätta en hel makeup med, från början till slut. Vinnaren får alla produkter som syns på bilderna i detta inlägg + mycket mer! Gå in på vår instagram HÄR för att läsa om hur du tävlar och var med!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments