Vinn hudvårdsprodukter från Dermosil

– Inlägget är i samarbete med Dermosil

Förutom vår huduvsponsor så har vi även en annan sponsor med i dagens poddavsnitt och det är för andra veckan i rad Dermosil. Vi är verkligen glada över detta samarbete och vi kan stolt presentera en tävling även denna vecka i samarbete med just Dermosil.

Hur ni deltar i tävlingen finner ni på vår Instagram (@alltvimåstetalaom). I våras fick både jag och Carro hem produkter från Dermosil inför vår samarbete och efter att vi testat deras produkter så valde vi ut tre favoriter var och ni kan även höra i dagens avsnitt var vi tar upp våra favoritprodukter.

Även denna vecka kommer både jag och Carro skriva om våra favoriter och i dagens avsnitt tar vi upp varsin favorit. Kika in på Carros blogg för att läsa om hennes favoriter från Dermosils hudvårdsprodukter.

Min första favorit är Vitamin E Rengöringsmousse för ansiktet. En produkt som jag använt även tidigare under åren från och till och alltid gillat. För det mesta så använder jag den på kvällen och tvättar bort det smink jag har i ansiktet och den har varit bra för huden känns inte för torr eller stram efteråt. Den är också lätt att använda och den känns smidig och fluffig då den bildar ett skum. Den avlägsnar vattenlöslig makeup och passar alla hudtyper. Rengöringsmoussen har en lätt doft men det ha inte stört mig, använder för det mesta parfymfria produkter.

En annan produkt som jag tyckte var spännande att testa var Apple Kroppspeelin. Kroppspeelingen med doft av äpple ingår i en Limited Edition serie som säljs nu under sommaren. Peelingen innehåller cellulosakorn och krossat skal från shea nöt. Den avlägsnar döda hudceller och perfekt att användas efter en dag i solen om man t.ex. använt solkräm eller annars bara för att känna sig lite extra fräsch efter duschen eller bastun. En produkt jag inte använt förut så blev positivt överraskad!

Min tredje favorit är Vitamin E Ansiktskräm. Denna ansiktskräm har jag använt efter Vitamin E Rengöringsmoussen. Den innehåller förutom vitamin E, raps- och olivolja. Ansiktskrämen har en lätt doft som känns behaglig och den passar alla hudtyper. Vill man ha ett parfymfritt alternativ har Dermosil även krämen i sin Sensitive serie, Sensitive Ansiktskräm.

Jag tycker ansiktskrämen varit återfuktande och lätt. Perfekt nu under sommaren och jag upplever lätt att just ansiktskrämer blir för feta men denna har verkligen varit lätt. Skulle vara spännande att prova den parfymfria varianten som nästa.

I dagens poddavsnitt ”Paulina ville ha planerat kejsarsnitt” så berättar vi också om tävlingen vi har på vår Instagram just nu i samarbete med Dermosil. En av våra lyssnare har nämligen chansen att vinna ett helt paket med hudvårdsprodukter! Vinnaren får alla produkter som syns på bilderna i detta inlägg + mycket mer! Gå in på vår Instagram HÄR för att läsa om hur du är med och tävlar om denna finfina vinst!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments