YouTube

Nu skall ni får höra om en av mina drömmar, en dröm jag haft i flera år! Att starta upp en Youtubekanal med vloggar och även mer ”sitta ner och prata” videor. Jg skulle vilja lyfta ämnet ätstörningar och sedan även livet som småbarnsförälder och hur vardagen kan se ut med två små barn, bröllopsplaneringar och eget företag vid sidan av alltihopa.

Jag har ju älskat YouTube sedan så många år tillbaka och kan hända jag var en av d första som började följa svenska vloggare och YouTubers. Får sådan inspiration från det! Har länge följt familjekanaler, fotokanaler och följde även serien Gravid vecka för vecka redan då den startade.

Älskar att filma och klippa och redigera så varför inte? Har inte vågat hittills, vet inte riktigt varför ens. Sedan tar det ju även tid men nu då hoppeligen vi börjar sova bättre hemma känner jag att det skulle vara så roligt och vill bli bättre på just att klippa och filma. Ohh vågar jag? Skulle ni vilja se sådan videos? I mina drömmar ser jag framför mig en veckovlogg och sedan ibland just mer diskussions klipp.

Har ni några kanaler ni följer på YouTube? SKall ta och göra ett inlägg med mina favoriter någon dag!

Följ
Meddela om
guest
4 Comments
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
Harriet
Harriet
2 år sedan

Nyss hittat till din blogg tack vare er super härliga podd. Även om jag själv ej är mamma än, älskar jag att lyssna på den. SÅ roligt att du tänkt börja med youtube. Själv kollar jag på Elin Kungsman, Helens Torsgården samt Mimi Höglins videos. Ha det fint.

Tilda
Tilda
2 år sedan

Gör det! Tror de sku va skönt att vila ögonen på vad du fångar via kameran också i rörligt format ?

rebeckahagert
2 år sedan

Vad glad jag blir ? tack <3

rebeckahagert
2 år sedan

Tack fina du! <3